
مادرید فا - رئال مادرید بار دیگر در یک دیدار مهم و حساس متوقف شد تا مادریدیستا ها به یاد دوران کوتاه رافا بنیتز در این تیم از همین حالا به فکر گزینه های جایگزین بر روی نیمکت مادرید باشند. کونته، یواخیم لوو یا ...؟ دوباره نام ها از میان روزنامه ها به میان می آیند و این رئال مادرید است که یک فصل دیگر را از دست می دهد!
حالا آمار لوپتگی در رئال مادرید کم کم رو به فاجعه می رود. تیم او 7 امتیاز در لالیگا از دست داده و در 4 بازی اخیر تنها دو گل زده است! برابر سویا یک فاجعه کامل را رقم زد تا قهرمان سه فصل اخیر اروپا و تیم دوست داشتنی زین الدین زیدان را در سریع ترین زمان ممکن رو به انحطاط بکشاند. شاید او فقط خوش شانس است که بارسلونا نیز در این فصل اوضاع جالبی را پشت سر نمی گذارد و هر هفته هر دو تیم دست در دست هم هوادارانشان را آزار می دهند!
فلورنتینو پرز باید دست به کار شود و در همین اوایل فصل تصمیمی جدی بگیرد. از آن جنس تصمیماتی که در میانه سال 2016 گرفت و زیدان را به جای بنیتز روی نیمکت نشاند زیرا مادریدِ لوپتگی نه تاکتیکی دارد و نه برنامه خاصی برای گلزنی! نگاهش به مهاجم بی مصرفی مانند کریم بنزما است تا بلکه او کاری کند. بنزمایی که حتی از نظر فنی ارزش نوشتن هم ندارد چه برسد به نگاه تاکتیکی و فنی به راه رفتن های او در زمین! در شرایطی که ماریانو با هزار امید و آرزو به سانتیاگو برنابئو بازگشت تا بلکه به بعضی ها نشان دهد می توان به سمت دروازه شوت هم زد! (بنزما در 5 بازی اخیر حتی یک شوت به سمت دروازه نداشته است)
نیاز به صبر کردن نیست از همین حالا مثل روز روشن است لوپتگی برف مادرید را نخواهد دید زیرا جملگی دیدار های مهم این تیم با ارائه اسفناک ترین نمایش ممکن توسط شاگردان لوپتگی به پایان رسیده است. رئال مادرید 2018/2019 مانند یک موشی است که می ترسد و فقط از جنگ با بزرگان فرار می کند. تاکتیک های این سرمربی درجه چندم اسپانیایی به پاس دادن های بی دلیل و نگه داشتن توپ در میانه میدان ختم می شود؛ بدون آنکه بدانند اصلا برای چه به میدان آمده اند!؟
تعویض های او نه تنها فنی نیست بلکه احمقانه است! وینیسیوس جونیور در تمام دیدار های آسان به میدان نرفت اما در دقیقه 87 دربی مادرید که رئال نیاز به گل داشت وارد میدان می شود تا کم کم با جو بازی با پیراهن این تیم آشنا شود!!! از سوی دیگر ماریانو تمام طول بازی روی نیمکت می نشیند تا پس از مصدومیت گرت بیل، دنی سبایوس هافبک وارد میدان شود. به چه دلیل؟ تنها برای نباختن. چیزی که نه در قاموس رئال مادرید می گنجد و نه در DNA این باشگاه و اهدافش هرگز جایی خواهد داشت.